tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kesä/SyysFarkku

Taas on aika väkertää (=taittaa) Farkkulehteä joka on siis Suomen Faaraokoirat ja Ibizanpodencot ry:n jäsenlehti. Tulee tarpeeseen nämä taitto/kuvankäsittelytreenit ettei ihan unohda miten noita tehdäänkään. Vuodessa noita treenejä kertyy kolme ja onneks mulla on vapaat kädet vähän kaiken suhteen, ni voin treenata just niitä mitä mieleen tulee. Kuten nyt tässä lehdessä pitää treenata syvätyn kuvan varjostuksia. Kanteen vielä joka on se lehden käyntikortti ja joka ei jää keneltäkään näkemättä vaikkei muuta lehdestä katsoisikaan.

Yleensä joka lehdessä tökkii joku osa-alue ja tässä nimenomaisessa se näyttää olevan artikkelit, joita on kaikki kaks. Nyt ei oikeen vaan lähde sellasta selkeetä asettelua joka huutaisi jo kättelyssä miten minua on helppo lukea. Olen tainnut sortua kikkailuun ja pitää nyt tuijottaa tuota asettelua parisen päivää. Kyllä se lukko sieltä taas irtoaa kun sitä voitelee ja sille antaa aikaa.

Kuvien kääntö mv maailmaan sentään on jo niin nopeaa perussettiä ettei InDesign edes ehdi huomaamaan mitä tapahtui kun mv kuvat on paikoillaan. Aika hyvin jo osaa katsoa curvesit kuntoon niin että painetussa lehdessäkin näyttää hyvälle eikä tummat mene tukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti